Nero – vedenpuhdistuslaitteet

Vedenpuhdistuslaite, jolla saat kotiisi tai vapaa-ajan asunnollesi puhdasta vettä vaikkapa järvestä.

Käänteisosmoosiin perustuva vedenpuhdistuslaite NERO-Kotiin puhdistaa kotiisi tai vapaa-ajan asunnollesi puhdasta vettä jopa 250 litraa puhdasta juomavettä tunnissa järvestä tai kaivovesistä. NERO-Kotiin on markkinoiden tehokkain ratkaisu kaikille raakavesille, joissa TDS arvo on 2000 tai alle. Laite soveltuu erityisen hyvin juomakelvottoman kaivoveden sekä järvivesien puhdistukseen.

Mökkikäyttöön on olemassa oma mallinsa, jolla puhtaan veden valmistus onnistuu jopa merivedestä.

NERO-Mökille käänteisosmoosilaitteen avulla saat puhtaan juoksevan käyttö- ja juomaveden mökillesi suoraan merivedestä tai järvivedestä koko talon tarpeisiin. Laite tekee puhdasta vettä myös erittäin rautapitoisista kaivovesistä ilman tukitekniikkaa.

  • Tuotto 100 litraa / tunti
  • Puhdasvesisäiliö 60 litraa (+Suoravirtaus jos säiliö on tyhjä)
  • Kytkentävalmiit NERO-lisäsäiliöt saatavilla kulutuspiikkien hallintaan tavallista vaativampiin kohteisiin (60/120/330 litraa).
  • NERO-Lisäsäiliön voi helposti lisätä myös jälkikäteen!
  • All-In-One vedenpuhdistusjärjestelmä
  • Uskomattoman helppo asentaa, käyttää ja huoltaa
  • Tyypillinen membraanikalvon vaihtoväli 5-10 vuotta
  • Pidennetty esisuodattimien vaihtoväli

Nero-vedenpuhdistuslaite on täysin automaattinen. Virtakytkin on ainoa, jota tarvitsee käyttää saadakseen puhdasta vettä. All-in-one rakenteensa ansiosta laite on erittäin helppo asentaa ja asennusvaativuudeltaan verrattavissa pesukoneeseen.

Puhdasta vettä laite tuottaa tehokkaasti. Tyypillinen nimellistuotto 250 litraa puhdasta vettä tunnissa. 60 litran säiliö täyttyy noin 15 minuutissa. Laite jatkaa veden toimittamista 4-5 litraa minuutissa myös säiliön ollessa tyhjillään.

Lue lisää tuotteesta oheisista esitteistä. Kun haluat laitteen, Porvoon LVI-Group on palveluksessasi. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää! Yhteydenottolomakkeeseen pääset vaikkapa tästä->>